VISSZA 

A GYŐR ÉS AZ ÉRD MEGÁLLAPODOTT TÓTH GABRIELLÁRÓL?


Helytállónak bizonyultak a Kisalföld információi , mely szerint a Győri Audi ETO KC két játékosa, a jobbszélső, Orbán Adrienn és az irányító, Tóth Gabriella is a Kisvárda Master Good SE-nél tölti a szezon hátralévő részét, ám a lap úgy tudja, hogy Tóth a következő szezont már az ÉRD női kézilabdacsapatánál kezdi meg.


A Kisalföld információt a Budaörs–Kisvárda mérkőzés után Mátéfi Eszter, a szabolcsi csapat szakmai igazgatója a találkozót közvetítő M4 Sportnak adott nyilatkozatában elismerte, majd a Győr hivatalos oldalán számolt be az átigazolás tényéről.
„Tóth Gabriella sérülés miatt hetek óta harcképtelen, ő a napokban kezdte újra óvatosan az edzéseket, de teljes felépülése még három-négy hetet vehet igénybe. Kérdés, hogy az erőltetett menetben lesz-e mód arra, hogy pályára kerüljön a győri csapatban. Mint ismeretes, 2016 tavaszán alig kapott lehetőséget, miután felépült 2015 szeptemberi térdműtétjéből.” – olvasható a Kisalföld.hu-n. A lap pedig megjegyzi, hogy Orbán már a jövő héten Kisvárdán lesz (már csütörtökön ott volt a csapat Budaörs elleni meccsén is), míg Tóth március elején csatlakozik az újonchoz.
A fiatal irányítóval kapcsolatban viszont úgy tudja a Kisalföld, hogy ugyan még két évre szóló szerződése van, de ezt a megállapodást a szezon végén felbontják a felek és a tehetséges játékos az ÉRD női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.
„A győri kontraktus megszüntetéséhez elnökségi jóváhagyás kell, ami még nem történt meg, így ezen még meghiúsulhat az ügylet, bár ismereteink szerint a játékos és a Pest megyei klub már megállapodott egymással.” – számolt be a regionális lap.
FORRÁS: erdmost.hu 2017. február 10.