VISSZA 

Két győri játékos a szezon végéig Kisvárdán szerepel


A Győri Audi ETO KC két játékosa, Tóth Gabriella és Orbán Adrienn a K&H Női Kézilabda liga újoncánál szerepel a 2016/17-es szezon hátralévő részében.


A Győri Audi ETO KC és a Kisvárda megállapodása értelmében Tóth Gabriella kölcsönben az újoncnál szerepel a szezonból hátra lévő négy hónap során. Gabriella még 2016 legvégén szenvedett bokasérülést, jelenleg rehabilitációs munkát végez. Felépülése március elején várható, ekkor csatlakozik majd a Kisvárda keretéhez.
Orbán Adrienn és a jobbszélső poszt esetében a klubvezetés hónapokkal korábban elkezdte az egyeztetéseket a következő szezonnal kapcsolatban, ennek eredményeként 2017 január elején Bódi Bernadett és Jana Knedlikova is meghosszabbította kontraktusát csapatunkkal. A jelenlegi helyzet, miszerint 3 játékos is szerepelt azonos poszton nem volt megfelelő a versenyeztetés szempontjából, ezért a szakmai stáb úgy döntött, hogy a jövőben két játékost kíván ezen a poszton foglalkoztatni. Orbán Adrienn mostantól szintén Kisvárdán folytatja pályafutását, jelenlegi szerződését közös megegyezéssel felbontotta a Győri Audi ETO KC csapatával.
Orbán Adrien a zöld-fehér színekben eltöltött több mint 10 éves győri pályafutása alatt rengeteget tett a klubért, kétszeres BL győztes, hétszeres magyar bajnok és Magyar Kupa győztesnek vallhatja magát a Győri Audi ETO KC csapatának tagjaként. Természetesen a játékost megfelelő módon szeretnénk a jövőben elbúcsúztatni a csapattól, ugyanúgy, mint azt Heidi Löke esetében tervezzük.
Klubunk megköszöni Orbán Adrienn eddig munkáját, további sportsikereket kíván neki.
FORRÁS: gyorietokc.hu 2017. február 09.