VISSZA 

„Egy kis terhet talán le tudok venni a vállukról” – Tóth Gabi is várja a Magyar Kupa négyes döntőt


A Tippmix Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa négyes döntő április 30.-május 1-én kerül megrendezésre a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban. A Győri Audi ETO KC már az elődöntőben összekerül nagy riválisával, a Ferencváros csapatával. A sérülése után mostanában visszatért Tóth Gabit kérdeztük az előkészületekről.
Milyen volt a visszatérésed, hogy érezted magad újra a pályán?
Minden szempontból nagyon jól sikerült. Leginkább azért, mert a csapat nyert ezen a meccsen, és még pályára is kerülhettem. De az, hogy még gólt is szerezhettem, szuper élmény volt, nagyon örültem. Ez biztosan plusz erőt ad a folytatáshoz. Szóval, ennél jobban nem is sikerülhetett volna.

Hátra van még a szezon legfontosabb periódusa, hogyan tudsz segíteni a csapatnak, Ambros miben számít rád?
Amiben fontos lehet a szerepem, ha a kulcsembereket pihentetni kell, akkor talán egy kis terhet talán le tudok venni a vállukról. Ha pár percet is tudnak pihenni, ilyenkor az is sokat jelenthet majd a végjátékban. Ambros ennél többet nem vár tőlem egyelőre, hiszen még csak most tértem vissza. A legfontosabb cél az én szempontomból, hogy visszanyerjem a régi formámat. Azt viszont megígérhetem, ha pályára kerülök, akkor mindent meg fogok tenni a csapatért.

Hogyan látod a csapatot a Magyar Kupa négyes döntő előtt?
Hónapok óta nagyon jó formában van a csapat. Úgy érzem, megállíthatatlanok vagyunk. Nehéz dolga van/lesz velünk minden ellenfélnek. Egyben van a csapat nagyon, jobban, mint eddig; jó a hangulat az edzéseken és az öltözőben is. Bizakodó vagyok, a legjobbra számítok.

Tippmix Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa négyes döntő
2016. április 30.-május 1.
Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok
(2310 Szigetszentmiklós, Szebeni utca 81.)
Elődöntők, április 30. szombat
12:15 Győri Audi ETO KC - FTC-Rail Cargo Hungaria
14:30 Fehérvár KC - Érd
FORRÁS: gyorietokc.hu 2016. április 26.