VISSZA 

Gólgazdag meccsen nyertünk az Érd ellen


A K&H női kézilabda liga 1-8. rájátszásában az Érd ellen lépett pályára a Győri Audi ETO KC. A mérkőzés egyetlen percében sem volt kérdéses a győri fölény, a végére tizenhat gólos különbséggel nyert az Audi ETO.
Ambros Martín csapata a mérkőzés elején picit váratott magára az első találattal. Ezt követően azonban nem volt kérdéses, melyik csapat kezében van a karmesterpálca. A győri együttes nagyon szép támadásokkal, lerohanásokkal örvendeztette meg lekes szurkolótáborát. A hazai védőfal is stabilan működött, azonban az érdiek nem adták fel próbálkozásaikat, tizennégyszer tudtak eredményesek lenni a győri kapuban. Görbiczék azonban ettől hattal többször találtak a narancs-fekete kapuba.
A második félidőben még nagyobb turbóra kapcsolt a hazai gárda végig nagy iramot diktálva a mérkőzésen. Ambros Martín minden játékosának adott játéklehetőséget, sőt sok játékos több poszton is kipróbálhatta magát. A második harminc percben is gyönyörködhetett a győri közönség csodálatos megoldásokban. Láható volt igazi Görbiczes bejátszás, illetve egy szemfüles, majdnem egészpályás gólt is mutatott Görbe. Tíz győri játákos talált be az érdi kapuba. Sulland sorra értékesítette a büntetőket, szám szerint hatot, amit egy mezőnygóllal is megfejelt. Heidi is hét találatig jutott, Yvette hatig, Amorim pedig ötször bombázott Janurikék hálójába. Az utolsó percekben sérülését követően először a keretben lévő Tóth Gabi is pályára lépett, és az utolsó büntetőt értékesítette is. A végére az Érd kettős emberhátrányba került, de az idő lejárta miatt nem tudott a hazai csapat élni ezzel lehetőséggel. A gólgazdag talákozón majdnem hetven gól esett, ebből negyvenkettőig jutott az Audi ETO. Igazi örömkézilabdát láthatott a a győri közönség.
Szép volt Lányok! Hajrá ETO! FORRÁS: gyorietokc.hu, Szabó Gábor 2016. április 25.