VISSZA 

Tóth Gabi hosszabbított az ETO-nál


Az ifjú tehetség további három évig Győrben marad. Felépülése után is Győrben folytatja az Audi ETO tizenkilenc éves felfedezettje, aki újabb három évre írt alá szerződést klubjával.
Az ETO ifjú játékosa jelenleg sérüléséből lábadozik, és három hónappal a térdszalag műtét után a héten elkezdi a futóedzéseket. "Végre már futhatok is, nagyon jól fog esni a sok gyógytorna és statikus mozgás után. Guggolásokat is tudok már végezni, bár nem a teljes testsúlyommal. Rengeteget dolgozom, hogy mielőbb és minél jobb formában térhessek vissza a csapatba. Mindenképpen szerettem volna az ETO-nál folytatni a pályafutásomat, és örülök, hogy a Klub is számolt velem. Úgy érzem, a legjobb helyen vagyok, hiszen a világ legjobb csapatában játszhatok, és itt rengeteget fejlődhetek." - mondta el Tóth Gabi.
A fiatal tehetség 12 éves kora óta pallérozódik az ETO-ban, ahol nagyon korán, már 15 évesen elkezdett a felnőtt mezőnyben játszani. Az ETO utánpótlás fiókcsapataiban, a Veszprémben, majd a Mosonmagyaróvárban három évet töltött, ahol rengeteg NBI-es játéklehetőséget kapott, amely fejlődésének záloga volt. Az idei szezont már az ETO-ban kezdte, amely sajnos korán, szeptemberben megszakadt egy térdszalag sérülés miatt. A műtétre szeptember végén került sor, azóta Gabi gyógytornász segítségével végzi a rehabilitációt. Visszatérése márciusra várható.
A Győri Audi ETO elnöke, Kelecsényi Ernő szerint "Gabi klubunk egyik csiszolás alatt lévő gyémántja. Szeretnénk, ha hosszú távon Győrben maradna, és a csapatunk meghatározó játékosává válna. Bízunk benne, hogy visszatérése után még az idei szezon hajrájában eléri csúcsformáját, és hozzá tud járulni a játékunkhoz."
FORRÁS: gyorietokc.hu 2015. december 16.