VISSZA 

Büszkeségeink: Tóth Gabriella kézilabdázó

Tavaly áprilisban jelent meg rólad írás a Kornádi Hírmondóban. Mi történt veled azóta?
Nyár elején a Győri Audi ETO KC ifjúsági csapatába kerültem, ahol Róth Kálmán lett az új edzőm. Ősszel az ifjúsági válogatottban is helyet kaptam, többször edzőtáboroztunk Tatán. Jelenleg több bajnokságban is játszom: NBI serdülő, NBI ifjúsági, NBl/B ifjúsági és NBl/B felnőtt csapatban.
Decemberben végre felvehettem a válogatott mezt, ugyanis Nagybányán játszotttunk a Román válogatottal, ahol én lettem a torna legjobb magyar játékosa egy szakmai zsűri döntése alapján. Év végén újra megkaptam az 1996-os korosztály év játékosa díjat, amire nagyon büszke vagyok.
Mi az, amit még elszeretnél érni'
Mivel nagyon fiatal vagyok, még rengeteget fejlődhetek, tanulhatok. NB1-es játékosként mindenképpen a Győr felnőtt csapatában sze¬retnék aktívan játszani és vinni tovább a magyar kézilabda, illetve az ETO hírnevét.
Milyen álmaid, vágyaid vannak?
Mindent megteszek azért, hogy egyszer a felnőtt válogatottba is bekerülhessek és büszkén viselhessem a címeres mezt. Ez a legnagyobb álmom, vágyam. Ez még nagyon sok munkával, lemondással jár, de úgy érzem, megéri. Jó érzéssel és büszkeséggel töltött el, hogy olyan sokan eljöttek Kornádiból a debreceni, illetve a békéscsabai meccsekre és szurkoltak nekünk, nekem. Köszönöm mindenkinek a támogatást és a bíztatást, ez számomra nagyon sokat jelent.
Köszönöm a beszélgetést. Mi komádiak nagyon büszkék vagyunk rád! Kívánom mindannyiunk nevében, hogy továbbra is ilyen szép eredményeket érj el és álmaid váljanak valóra!
FORRÁS: Komádi Hírmondó Cserép Imre, 2011.március 10.